دندانپزشکی سیب

دندانپزشکی اطفال (کودکان)

دندانپزشکی اطفال، یکی از شاخه های تخصصی دندانپزشکی است که متخصصین این شاخه، خدمات دندانپزشکی مختلف و مراقبت های دندانی را برای کودکان از دوره رشد دندان های شیری تا سنین نوجوانی، ارائه می دهند. در هر دوره سنی، نیاز به مراقبت های ویژه ای از دندان هاست و کودکان هم باید تحت نظر دندانپزشک باشند تا در آینده با مشکلاتی مثل پوسیدگی دندان های شیری و دائمی روبرو نشوند. بنابراین، والدین باید پیگیر چکاب های منظم دندانپزشکی فرزند خود باشند و در صورت مشاهده هر گونه علائمی مثل شکستگی و پوسیدگی در دندان ها یا مشکلات مربوط به لثه، به دندانپزشک متخصص اطفال مراجعه کنند. در ادامه این مطلب همراه ما باشید تا درباره دندانپزشکی اطفال، توضیحات بیشتری را ارائه نماییم.

دندانپزشک اطفال کیست؟

دندانپزشکی اطفال و کودکان، یکی از تخصص های دندانپزشکی است که از سوی آکادمی انجمن دندانپزشکی آمریکا، به رسمیت شناخته شده است. این تخصص از دندانپزشکی، در برگیرنده بخش های بهداشت عمومی دندانپزشکی، اندونتیکس، آسیب شناسی دهان و فک و صورت، رادیولوژی دهان و صورت، جراحی دهان و فک و صورت، ارتودنسی و ارتوپدی دندانپزشکی، پریودنتیکس و پروتز دندان می باشد. دندانپزشک اطفال، پزشک متخصصی است که تخصص خود را از این رشته دریافت کرده است و در طول دوران تحصیل خود، به مطالعه و بررسی مهارت های لازم برای مراقبت از دندان، لثه و بیماری های دهان و دندان کودکان پرداخته است.

دندانپزشکی اطفال (کودکان)

اهمیت دندانپزشکی اطفال

دندانپزشکی اطفال، از اهمیت بالایی برخوردار است زیرا مراقبت اولیه و پیشگیرانه از دهان و دندان کودکان بر نحوه رویش، مراقبت و ریزش دندان های شیری تاثیر مستقیم دارد. اگر دندان های شیری کودک مشکلی داشته باشند و به آنها رسیدگی نشود، کودک در آینده با مشکلات دندانپزشکی گسترده تری روبرو خواهد شد که برطرف کردن این مشکلات نیازمند صرف وقت و هزینه بالا خواهد بود.

به همین خاطر لازم است که از همان آغاز کودکی و حتی شیرخوارگی فرزند خود، او را نزد یک متخصص دندانپزشک اطفال ببرید تا تمام مشکلات پیش رو تشخیص داده شده و درمان شوند. مراقبت های انجام شده در زمینه دندانپزشکی اطفال، به رشد طبیعی فک ها و دندان های سالم کمک می کند همچنین دندان های سالم در توانایی جویدن و صحبت کردن صحیح کودکان نقش دارند.

زمان اولیه مراجعه به مطب دندانپزشکی اطفال

دندان های کودکان در ۶ ماه اول زندگی شروع به رشد می کنند و تا سن ۶ تا ۷ سالگی این دندان های شیری باید بیافتند و دندان های دائمی جایگزین آنها شوند. طبق توصیه اکثر متخصصان دندانپزشکی، کودکان باید از ۱ تا ۶ ماه اول که زمان بیرون زدن اولین دندان آنهاست، تحت معاینات قرار بگیرند. اگر هم در دهان و دندان کودک مشکلی پیش آمد، باید از سن ۴ سالگی برای اولین بار به دندانپزشکی کودک و اطفال مراجعه کند.

کودک در سن ۶ سالگی هم برای ارزیابی الگوی صحیح رشد دندان های دائمی، حتما باید به دندانپزشک اطفال مراجعه نماید و بعد از این سن هم به صورت منظم، پیگیر ویزیت های دندانپزشکی باشد. جلسات ویزیت های دندانپزشکی هر ۶ ماه تا ۱ سال است.

خدمات دندانپزشکی اطفال 

دندانپزشکی اطفال، خدمات مختلفی را شامل می شود از جمله آنکه :

ترمیم دندان های شیری و دائمی

از خدمات اصلی دندانپزشکی اطفال، ترمیم دندان های شیری و دائمی می باشد. به دلیل آنکه علاقه کودکان به مصرف مواد قندی بیشتر است، حتما باید برای جلوگیری از پوسیدگی دندان های خود مسواک بزنند و بعد از مسواک زدن هم از نخ دندان استفاده کنند. روش صحیح مسواک زدن و نخ دندان کشیدن را به فرزند خود آموزش دهید و در طول مسواک زدن نیز بر کار او نظارت داشته باشید. در صورت مشاهده هر گونه علائم پوسیدگی بر روی دندان ها نیز حتما به دندانپزشک مراجعه نمایید. دندانپزشک اطفال، دندان های شیری و دائمی را ترمیم می کند.

عصب کشی دندان شیری و دائمی

یکی دیگر از خدمات دندانپزشکی اطفال، عصب کشی دندان های شیری و دائمی است. اگر میزان پوسیدگی دندان در حد عمیق باشد اما آبسه یا عفونت نکرده باشد، امکان عصب کشی آن وجود دارد. دندانپزشک اطفال، ابتدا عصب دندان را خارج می کند و سپس آن را ترمیم می نماید.

روکش دندان شیری

شکستگی و ترک خوردگی دندان های جلو از مشکلات دندانی شایع در میان کودکان است. برای رفع ترک و شکستگی دندان های کودکان، از مواد خاصی به نام باندینگ استفاده می شود تا این آسیب ها ترمیم شوند. رنگ مواد باندینگ همرنگ با دندان هاست و مقاومت بالایی هم دارد.

اگر هم میزان شکستگی دندان وسیع باشد، دندانپزشک اطفال از روکش مخصوص فلزی برای ترمیم دندان استفاده خواهد کرد. این روکش بر روی دندان می چسبد و در زمان افتادن دندان شیری، همراه با دندان خارج می شود.

فلورایدتراپی

خاصیت فلوراید تراپی برای پیشگیری یا درمان حفره ها و پوسیدگی های دندان است. فلوراید می تواند مینای دندان را نیز تقویت کند. علاوه بر فلورایدتراپی، استفاده از دهانشویه فلوراید نیز به کودکان بالای ۶ سال توصیه می شود اما نباید در استفاده از آن زیاده روی شود و هفته ای ۲ تا ۳ بار کافیست.

ارتودنسی پیشگیری یا فضا نگهدار

اگر افتادن دندان های شیری کودک دیرتر از زمان خاص خود باشد، باعث تاخیر در رویش و کج شدن دندان های دائمی خواهد شد همچنین اگر دندان های شیری کودک زودتر از زمان خود کشیده شوند، دندان های طرفین به سمت فضای خالی حرکت می کنند که تنگ شدن فضا هم برابر است با رشد نامرتب دندان های دائمی زیرین. برای مانع شدن از چنین مشکلاتی، دندانپزشک اطفال با قالب گیری و ساخت وسیله ای به اسم ارتودنسی پیشگیری یا فضا نگهدار که به صورت ثابت است، به رویش منظم دندان ها کمک می کند.

کشیدن دندان

اگر زمان کشیدن دندان های شیری فرزندتان فرا رسیده است، می توانید به مطب دندانپزشکی اطفال مراجعه کنید تا این کار را برای فرزند شما انجام دهد. کشیدن دندان شیری در خانه و عدم مراجعه به دندانپزشک متخصص اطفال، می تواند باعث مشکلاتی مثل کج درآمدن دندان های دائمی و یا شکستن دندان حین کشیدن شود.

فیشور سیلانت یا شیارپوش

بر روی سطوح جونده دندان های آسیاب کودکان، شیارهایی وجود دارند که مواد غذایی در این شیارها گیر می کنند. مسواک زدن هم به تنهایی نمی تواند این شیارها را تمیز کند اما می توان با مراجعه به دندانپزشکی اطفال، شیارها را پر کرد. با فیشور سیلانت یا شیارپوش، احتمال پوسیدگی دندان به حداقل می رسد و مانع از آسیب دیدن مینای دندان خواهد شد.

برای فیشور سیلانت، از مواد همرنگ دندان و رقیق رزینی استفاده می شود. در این کار، ابتدا سطح دندان با بروساژ تمیز می شود و بدون هیچ گونه تراشکاری روی دندان، مواد فیشور سیلانت بر روی آن و مثل چسب، قرار می گیرد. سپس این مواد توسط نور دستگاه مخصوص، در جای خود سفت و محکم می شوند. زمان مراجعه به دندانپزشکی اطفال برای دریافت خدمات فیشور سیلانت، ۶ تا ۱۲ است که این خدمات برای دندان های آسیای شیری و دائمی تازه رشد کرده، ارائه می شود.

ارجاع به متخصص ارتودنسی

اطفال و ارتودنسی، دو تخصص مجزا هستند و اگر متخصص اطفال متوجه وجود بی نظمی در دندان های کودک شود، او را به متخصص ارتودنسی ارجاع خواهد داد. برای تشخیص بی نظمی های دندان های کودکان، معاینات منظم و عکس برداری با اشعه ایکس انجام می گیرد

توصیه ‌های غذایی به کودکان

اگر تغذیه کودک مناسب باشد، با مشکلات پوسیدگی دندان و بیماری های لثه روبرو نخواهد شد و دندانپزشکان اطفال هم همواره به والدین توصیه می کنند که خوراکی های دارای قند و شکر را در رژیم غذایی کودکان به حداقل برسانند و مواد غذایی کلسیم دار را افزایش دهند.

درمان پالپوتومی و پالپکتومی دندان

اگر دندان درد کودک شدید باشد، دندانپزشک متخصص اطفال اقدام به معالجه عصب دندان خواهد کرد و اگر در حین درمان متوجه شود که آلودگی میکروبی دندان فقط مربوط به تاج آن است و ریشه ها درگیر نشده اند، فقط عصب ناحیه تاجی را معالجه می کند و اعصاب ناحیه ریشه را حفظ خواهد کرد. این شیوه درمانی، پالیوتومی یا حذف مقطعی پالپ ناحیه تاجی دندان نام دارد.

در شرایطی هم که عفونت به ریشه ها رسیده باشد، دندانپزشک مجبور خواهد بود که کانال های عصبی ناحیه ریشه را تخلیه کند. برای این کار، از لوازم خاصی استفاده می شود و به این روش درمانی هم پاپکتومی و یا حذف کلی پالپ ناحیه تاجی و ریشه ای دندان گفته می شود.

تشخیص ناهنجاری‌ های دندان

پیگیری ویزیت های دندانپزشکی برای اطفال بسیار مهم است زیرا ممکن است در معاینات، ناهنجاری های دهان و دندان تشخیص داده شوند. این ناهنجاری ها می تواند مربوط به شکل یا تعداد دندان ها یا مشکلات مربوط به دهان و کام باشد. توصیه می شود ۶ ماه بعد از رشد اولین دندان شیری فرزند خود، برای معاینات نزد دندانپزشک اطفال بروید.

انتخاب بهترین مطب دندانپزشکی اطفال

دندانپزشک اطفال در مقایسه با دندانپزشک عمومی، مهارت ها و تخصص های ویژه درمان بیماری های دندانی را در نوزادان، کودکان و نوجوانان دارد و داشتن یک دندانپزشک متخصص و مجرب اطفال از همان ابتدا، به تشخیص و درمان مناسب بیماری های دهان و دندان کودک کمک می کند. برای انتخاب بهترین مطب دندانپزشکی اطفال، لازم است نکات زیر را در نظر داشته باشید :

صبوری دندانپزشک اطفال

دندانپزشک اطفال نه تنها باید متخصص و مجرب باشد، بلکه باید در برخورد با بیماران کودک خود، صبوری لازم را هم داشته باشد و بتواند استرس و ترس کودک را به حداقل برساند. داشتن شخصیتی آرام و صبور، از ویژگی های یک دندانپزشک اطفال خوب است و کودک می تواند با دکتر خود به آسانی ارتباط برقرار کند.

استفاده از روش های بیحسی و بیهوشی متعدد

برای بیحسی دهان و دندان کودک از روش های متعددی می توان استفاده کرد که استفاده از هر کدام از این روش ها بستگی به سن کودک، نوع درمان و همکاری او دارد. اگر کودک، استرس زیادی نداشته باشد و با دندانپزشک خود همکاری کند، از بیحسی موضعی استفاده می شود اما برای کودکانی که ترس از دندانپزشکی دارند و فرایند درمان آنها طولانی است، از دیگر روش های بیحسی مثل گاز خنده یا بیهوشی عمومی بهره برده می شود. با روش بیحسی گاز خنده، کودک هوشیار است اما نمی تواند در کار دندانپزشک اختلالی ایجاد نماید.

در دسترس بودن دندانپزشک اطفال

نکته مهم برای مراجعه به مطب دندانپزشکی اطفال، در دسترس بودن دندانپزشک است. بررسی کنید که دندانپزشک انتخابی شما در چه روزها و ساعاتی در مطب حضور دارد تا روند رسیدگی به درمان دهان و دندان کودک شما با تاخیر مواجه نشود.

تخصص دندانپزشک اطفال

متخصص دندانپزشک اطفال، یک دوره بشتر از دندانپزشک عمومی را گذرانده است و با موضوعاتی مثل پوسیدگی دندان در اثر خوردن شیر شبانه، مکیدن انگشت و دندان درد حاصل از رشد دندان شیری کاملا آگاه است. بنابراین برای پیگیری مشکلات دهان و دندان کودک خود حتما نزد دندانپزشکی بروید که تخصص اطفال را دریافت کرده است.

کودک محوری مطب دندانپزشکی اطفال

محیط مطب دندانپزشکی اطفال با محیط مطب های دیگر متفاوت است. محیط این مطب باید تشکیل شده از رنگ های روشن و شخصیت های معروف کارتونی باشد تا کودک احساس بدی از رفتن به دندانپزشکی نداشته باشد. در اتاق انتظار مطب دندانپزشکی اطفال، بهتر است از اسباب بازی ها و وسایل سرگرم کننده برای کودکان استفاده شده باشد.

آموزش های لازم برای کودک قبل از مراجعه به دندانپزشکی اطفال

قبل از اینکه همراه کودک خود به مطب دندانپزشکی اطفال مراجعه کنید، توصیه می شود برخی نکات و آموزش ها را مدنظر قرار دهید از جمله آنکه :

  • کودک در هنگام مراجعه به دندانپزشکی اطفال نباید گرسنه باشد.
  • اشیاء و اسباب بازی های مورد علاقه فرزند خود را به مطب ببرید تا استرس او کمتر شود.
  • نیازی نیست که روند درمان را به کودک خود توضیح دهید فقط کافیست به او بگویید که برای زیباکردن و خوشبو شدن دهان او لازم است که به دندانپزشکی بروید.

هزینه دندانپزشکی کودکان

هزینه دندانپزشکی اطفال با توجه به نوع درمان و موارد دیگری همچون تخصص و تجربه دندانپزشک، محل مطب و … تعیین می شود اما میزان هزینه خدمات به صورت حدودی، به شرح زیر است :

  • هزینه کشیدن قدامی (شیری) از ۵۰۰ هزارتومان
  • هزینه کشیدن خلفی (شیری) از ۶۰۰ هزارتومان
  • هزینه پالپوتومی شیری از ۱ میلیون
  • هزینه پالپکتومی شیری از ۱٫۲۰۰٫۰۰۰ میلیون
  • هزینه فلوراید تراپی وبروساژهر فک از ۵۰۰ هزار تومان
  • هزینه فیشور سیلانت هر دندان از ۸۰۰ هزارتومان
  • هزینه استریپ هر دندان از ۵۰۰ هزارتومان
  • هزینه بند و لوپ از ۱٫۸۰۰٫۰۰۰ میلیون تومان
  • هزینه اس اس کراون از ۱٫۲۰۰٫۰۰۰ میلیون تومان
  • هزینه ترمیم دندان شیری با امالگام از ۱٫۲۰۰٫۰۰۰ میلیون تومان
  • هزینه ترمیم دندان شیری با کامپوزیت از ۱٫۵۰۰٫۰۰۰ میلیون تومان

همه چیز درباره دندانپزشک اطفال و خدمات دندانپزشکی کودکان

فرزندان کوچک و دلبند شما تا سن خاصی دارای دندان های شیری هستند که بعد از ریزش آن ها دندان های دائمی جوانه خواهند زد. اما موقت بودن دندان های شیری کودکان به این معنی نیست که آن ها نیاز به مراقبت یا مراجعه به مطب دندانپرشکی اطفال ندارند. رسیدگی به بهداشت دهان و دندان کودکان یک سرمایه گذاری ارزشمند برای آینده آن ها است. هرچه دندان های کودکان در سنین پایین بیشتر تحت مراقبت باشند و مراجعه به کلینیک دندانپزشکی نیز منظم باشد در آینده کودکان از سلامتی بالایی برخوردار خواهند بود. این مقاله را بخوانید تا با دندانپزشک اطفال یا متخصص دندانپزشک کودکان آشنا شده. علاوه براین شما در این مقاله با تمام اقدامات و خدمات دندانپزشکی اطفال نیز به صورت مختصر آشنا خواهید شد.

دندانپزشک اطفال دندانپزشکی

دندانپزشکی اطفال چیست؟

دندانپزشکی کودکان شاخه ای از دندانپزشکی است که به ارائه مراقبت های بهداشتی و درمانی با تاکید بر مساله پیشگیری و درمانی کودکان از بدو تولد تا بزرگسالی و به ویژه برای افراد دارای نیازهای ویژه میپردازد. اقدامات انجام شده در این رشته توسط متخصص دندانپزشک اطفال یا متخصص دندانپزش کودکان شامل مدیریت مشکلات جسمی مربوط به ناتوانی های پزشکی، رفتاری ، جسمی و مسائل در ارتباط با رشد دهان، دندان و صورت کودکان نیز میشود.

متخصص دندانپزشک اطفال به چه کسی گفته میشود؟

متخصص دندانپزشک کودکان یا پدودنتیست (pedodontist) یا پدیاتریک دنتیست (pediatric dentist) به دندانپزشک متخصصی گفته میشود که به ارزیابی، تشخیص و معالجه مشکلات دندانپزشکی اطفال از سنین نوزادی تا نوجوانی میپردازد. یک متخصص دندانپزشکی کودکان به نیازهای مراجعان با نیازهای خاص نیز پاسخگو هستند. (کودکان با مشکلاتی خاصی مانند سندروم داون و …).
در واقع یک متخصص دندانپزشک اطفال مانند یک پزشک متخصص کودکان است که تمام آنچه مربوط به سلامتی کودک است را مدیریت میکند. این متخصص دندانپزشکی نیز تمام مشکلات مربوط به سلامتی دهان و دندان کودکان را مدیریت میکند.

تفاوت دندانپزشک عمومی با دندانپزشک اطفال در چیست؟

دندانپزشکی عمومی بعضاً دندانپزشکی “خانواده” خوانده می شود، به خصوص وقتی دندانپزشکان بیماران را در هر سنی مشاهده می کنند. با این وجود، درک این نکته که در واقع دندانپزشکان عمومی دارای چه مدرکی هستند، مهم است.
بیشتر دندانپزشکان عمومی تخصص خاصی در زیرشاخه ها و شاخه های تخصصی دندانپزشکی ندارند. شما می توانید به یک دندانپزشک عمومی به مانند یک پزشک عمومی نگاه کنید که متخصص نیست و تنها مشکلات عمومی بدن را شناسایی کرده و با دارودرمانی مداوا میکند. دندانپزشکان عمومی واجد شرایط هستند که اکثر روشهای دندانپزشکی مانند پر کردن دندان، دندانپزشکی زیبایی دندان و سایر خدمات دندانپزشکی را انجام دهند، اما تخصص، دانش و تجربه متخصصانی مانند متخصص ارتودنسی، متخصص زیبایی دندان متخصص ایمپلنت دندان، متخصص پریودنتیست و … را ندارند.
به طور مشابه دندانپزشکان عمومی همچنین تخصص خاصی در دندانپزشکی کودکان ندارند. دندانپزشکان عمومی قادر به ارائه خدمات عالی دندانپزشکی برای بیماران در هر سنی هستند ، اما عمق دانش آن ها یا آموزشی که دیده اند به اندازه متخصصان دندانپزشک اطفال نیست.

دندانپزشک اطفال دندانپزشکی

چرا مراقبت اولیه از دندان کودکان مساله بسیار مهمی است؟

نحوه رویش، مراقبت و ریزش دندان های شیری به طور مستقیم روی روند جوانه زدن و رویش دندان های دائمی فرزدندتان تاثیر میگذارد. چنانچه مشکلی برای دندان های شیری کودک ایجاد شود قطعا در آینده کودکتان با مشکلات دندانپزشکی بزرگی دست و پنجه نرم خواهد کرد که برطرف کردن آن ها مستلزم صرف هزینه بالا و وقت گرانبهایش خواهد بود. برای همین لازم است در همان آغاز کودکی و حتی شیرخوارگی کودک را به نزد یک متخصص دندانپزشک اطفال برد تا تمامی مشکلات موجود و پیش رو تویط او تشخیص داده شده و درمان شود. چنانچه چنین کاری انجام ندهید (در سنین پایین به متخصصان دندانپزشکی اطفال مراجعه نکنید) بعدها برای برطرف کردنش واقعا به مشکل برخواهید خورد.

خدمات دندانپزشکی اطفال شامل چه مواردی میشود؟

انواع مختلفی از درمان های دندانپزشکی وجود دارد که ما به عنوان دندانپزشک اطفال ا دندانپزشک کودکان برای جلوگیری از پوسیدگی دندان در کودکان ، نجات دندان ها و حتی در صورت لزوم ترمیم دندان ها انجام می دهیم. هزینه و قیمت دندانپزشکی اطفال معمولا پایین تر از دندانپزشکی برگسالان است زیرا غلب جنبه مراقبتی و پیشگیرانه دارد. برخی از مهمترین اقدامات یا خدمات دندانپزشکی اطفال در ادامه به صورت خلاصه توضیح داده شده اند:

فلوراید درمانی موضعی

برای پیشگیری یا درمان حفرات دندان و یا پوسیدگی دندان دندانپزشکان اطفال از فلوراید استفاده میکنند. فلوراید به تقویت مینای دندان کمک میکند و مهمترین اقدامی که یک دندانپزشک اطفال برای محافظت از دندان در برابر پوسیدگی میتوان در دندانپزشکی کودکان انجام دهد همین پروسه فلوراید تراپی یا فلوراید درمانی است.

شیاربندی دندان با کمک سیلانت دندانپزشکی

سطوح جونده دندان های آسیاب در کودکان دارای شیارهایی است که مواد غذایی به آن ها گیر میکند و به دلیل زیاد بودن آن ها مسواک زدن به تنهایی قادر به پاک کردن آن ها نیست. متخصصان دندانپزشکی اطفال با کمک سیلانت های دندانپزشکی اطفال اقدام به پر کردن یا شیاربندی این حفرات میکنند تا احتمال پوسیدگی دندان را کاهش داده و مانع از آسیب دیدن مینای دندان میشود.
درمان ریشه دندان یا روت کانال
درست مانند بزرگسالان، گاهی اوقات کودکان نیز به درمان ریشه دندان نیاز دارند. این درمان به ما کمک میکند تا از وارد شدن آسیب به ریشه دندان ها و از دست دادن دندان های شیری یا دائمی پیشگیری کنیم.

باندینگ دندان

آسیب ها و شکستگی های جزئی دندانهای جلوی از جمله موارد شایع در دندانپزشکی اطفال در دوران کودکی است. ما به عنوان دندانپزشک اطفال میتوانیم با کمک برخی مواد خاص که با نام باندینگ شناخته میشوند این آسیب ها را ترمیم و برطرف کنیم. جنس این مواد به گونه ای است که هم رنگ دندان هستند. مواد باندینگ دندان مقاوم بوده و با رشد کودک همچنان ماندگار هستند.

دندانپزشک اطفال دندانپزشکی

نگرانی های ارتودنسی در کودکان و لزوم درمان پیشگیرانه به موقع در آن ها

مشکلات ارتودنسی در اغلب موارد و در بیشتر بیماران ناشی از مسائل ژنتیکی است. جدای از این برخی عادات نامناسب دوران کودکی میتواند باعث تغییر جهت یا حتی جوانه زدن بد شکل دندان دائمی میشود. بنابراین ریشه اغلب مشکلات ارتودنسی دندان را باید در دوران کودکی جست. شما به عنوان والدین کودان، موظف هستید حهت تشخیص و درمان به هنگام مشکلات ارتودنسی کودک دلبندتان آن ها را از سنین پایین به کلینیک ها یا مطب های دندانپزشکی اطفال برده یا مستقیما به یک متخصص ارتودنسی نشان دهید.

بهترین سن ارتودنسی برای کودکان چه سنی است؟

مطابق نظر مراکز معتبر ارتودنسی دندان در سراسر جهان بهترین سن ارتودنسی برای کودکان معمولا سن ۷ تا ۱۲ سالگی است. اگر کودک خود را به طور منظم به کلینیک دندانپزشک کودکان یا مطب دندانپزشک اطفال ببرید میتوانید از همان سنین به ارتودنسی پیشگیرانه و سایر درمان های به موقع دیگر پرداخته و آینده سالمتر و کم هزینه تری برای دلبندتان ترسیم کنید.

معرفی دندانپزشکی سیب پاکدشت

دندانپزشکی سیب، یکی از مراکز تخصصی ارائه دهنده خدمات دندانپزشکی در پاکدشت است که خدمات دندانپزشکی اطفال را نیز برای فرزندان عزیز شما در نظر گرفته است. در صورت تمایل به استفاده از خدمات دندانپزشکی اطفال مطب سیب، می توانید از طریق شماره قرار داده شده در سایت برای رزرو نوبت اقدام کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

تمامی حقوق مطالب برای دندانپزشکی سیب محفوظ است و هرگونه کپی برداری بدون ذکر منبع ممنوع می باشد.